Colocation, domännamn, webbhotell | Axbyte
Vi är starkare än någonsin
Program

Här kan du ladda hem diverse nyttiga program. Vi har samlat program för både servertjänster samt vanliga webbhotellskonton.

Diskbelastning
Med det här programmet kan du se hur belastad din server hårddisk är.

» Klicka här för att köra programmet
Prestandatest
Med det här programmet kan du jämföra prestanda mellan olika servrar.

» Klicka här för att köra programmet
Processor temperatur
Med det här programmet kan se om din processor riskerar att bli överhettad.

» Klicka här för att köra programmet
Disktest
Med det här programmet kan du testa hur snabb och stabil din hårddisk är.

» Klicka här för att köra programmet
Backup av drivrutiner
Med det här programmet kan du kopiera dina drivrutiner för att kunna använda de igen senare.

» Klicka här för att köra programmet
Hitta fildubbletter
Med det här programmet kan hitta filer som sparats på flera ställen.

» Klicka här för att köra programmet
Jämföra filer
Med det här programmet kan du jämföra två olika filer och se skillan den mellan dom.

» Klicka här för att köra programmet
Söka filer
Med det här programmet kan du söka efter text i alla typer av filer.

» Klicka här för att köra programmet
Visa aktiva filer
Med det här programmet kan du se vilka filer som används mest.

» Klicka här för att köra programmet
Visa processer
Med det här programmet kan du se detaljer kring processer som körs.

» Klicka här för att köra programmet
Jämföra mappar
Med det här programmet kan du jämföra filinnehållet i olika mappar.

» Klicka här för att köra programmet
Mapp storlekar
Med det här programmet kan du se vilka mapapr som tar mest utrymme.

» Klicka här för att köra programmet
Hosts redigerare
Med det här programmet kan du få din dator att gå till en specifik server för ett visst domännamn.

» Klicka här för att köra programmet
Hårdvaruinfo
Med det här programmet kan du se detaljer kring hårdvaran.

» Klicka här för att installera programmet
SMTP Testprogram
Med det här programmet kan du testa en smtp server med detaljerad loggning.

» Klicka här för att köra programmet
Byta namn på filer
Med det här programmet kan du byta namn på flertalet filer i ett svep.

» Klicka här för att köra programmet
Ersätta text
Med det här programmet kan du ersätta text i flera filer i ett svep.

» Klicka här för att köra programmet
Visa serveranslutningar
Med det här programmet kan du se vilka tjänster som är aktiva och används på din server.

» Klicka här för att köra 32-bitar programmet
» Klicka här för att köra 64-bitar programmet
Visa servertrafik
Med det här programmet kan du se vilka som skickar trafik till/från din server.

» Klicka här för att installera programmet
Återställa filer
Med det här programmet kan du återställa raderade filer.

» Klicka här för att köra programmet
Web Designer
Med det här programmet kan du skapa avancerade hemsidor med menyer och bildgallerier.

» Klicka här för att installera programmet
FTP Wanderer
Med det här programmet kan du ladda upp dina filer via ftp.

» Klicka här för att installera programmet
Frontpage Express
Med det här programmet kan du skapa enklare hemsidor.

» Klicka här för att installera programmet
Email Backup
Med det här programmet kan du ta backup på din e-post och e-post konfiguration.

» Klicka här för att installera programmet
AceBackup
Med det här programmet kan du ta backup på filer som du har på din dator.

» Klicka här för att installera programmet
Outlook Duplicate Items
Med det här programmet kan du automatiskt ta bort dubletter i Outlook.

» Klicka här för att installera programmet
PDF skrivare
Installera den här skrivaren för att kunnna skapa PDF dokument från valfritt program.

» Klicka här för att installera programmet
Paint.NET
Med det här programmet kan du redigera dina bilder och lägga på avancerade effekter.

» Klicka här för att installera programmet
Artweaver
Med det här programmet kan du redigera och rita bilder.

» Klicka här för att installera programmet
Webalbum
Med det här programmet kan du skapa bildalbum för din hemsida.

» Klicka här för att köra programmet
Mdbviewer
Med det här programmet kan du hantera dina Access databaser.

» Klicka här för att köra programmet
Colorpicker
Med det här programmet kan du se vilka färger du ska använda för att dina bilder ska se bra ut.

» Klicka här för att köra programmet
Screenruler
Med det här programmet kan du mäta storleken på dina sidor.

» Klicka här för att köra programmet
Opera
Den här webbläsaren kan du använda om du tillfälligt vill testa dina hemsidor.

» Klicka här för att köra programmet
Heidi SQL
Med det här programmet kan du hantera dina MySQL databaser.

» Klicka här för att installera programmet
SQL Server Management Studio Express
Med det här programmet kan du hantera dina SQL Server databaser.

» Klicka här för att hämta programmet
Wintelnet
Med det här programmet kan du testa anslutningar till servertjänster.

» Klicka här för att köra programmet
CPUZ
Med det här programmet kan du se detaljer kring hårdvaran i din dator.

» Klicka här för att köra programmet
Antivirus
Här kan du ladda hem och installera Roboscan Antivirus eller PC Tools Antivirus.

» Klicka här för Roboscan Antivirus
» Klicka här för PC Tools Antivirus
Malwarebytes Antispyware
Med det här programmet kan du rensa ut besvärliga program ur din dator.

» Klicka här för att installera programmet